Melikşah Ortaokulu

Vizyon: Anayasa, yasalar ile Türk Milli Eğitiminin temel ilke ve amaçları ışığında; evrensel değerleri benimsemiş, düşünce, bilim, sanat üreten, sporu seven, çevreye duyarlı, sorumluluk duygusu gelişmiş ulusumuza ve insanlığa faydalı olacak bireyler yetiştirmek, eğitim öğretim alanındaki başarılarımızdan dolayı tercih edilen, örnek gösterilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve manevi köklerine sarılarak çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve kendini gerçekleştirme öz güvenine haiz, ilmi alanda tam donanımlı, insana değer veren, problemin değil çözümün bir parçası olmayı düşünerek geleceği ve gelişmeyi hedefleyen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.10
Isınma: Doğalgazlı kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sincanmeliksahortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GAZİ OSMANPAŞA MAH. GAMZELİ CAD. MELİKŞAH ORTAOKULU BLOK NO 13/2 SİNCAN / ANKARA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - incan İlçesi Fatih semtinde Gazi Osman Paşa mahallesi sınırları içerisindedir. Çevredeki binalar site şeklindedir. Alış veriş ve ulaşım yönünden çok iyi bir konumdadır

Ulaşım İl ve ilçe merkezine ulaşım belediye otobüsü, özel halk otobüsü ve minibüsler ile mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe Merkezine yaklaşık 6 km, il merkezine de yaklaşık 35 km´dir.